Over ONS

Denkt u aan tuning, dan denkt u aan High Speed!

Tuning en Styling is het fundament van ons bedrijf. Door jarenlange ervaring op het gebied van Tuning mogen wij ons dan ook een echte expert noemen. We zijn een modern en dynamisch autobedrijf dat verschillende diensten levert. High Speed Tuning is gespecialiseerd in alle aspecten van uw auto.

In augustus 2014 opende High Speed Tuning voor het eerst zijn deuren in Wormerveer.  Na drie jaren begon het toch te kriebelen om uit te breiden in ruimte, nieuwe diensten en producten. Dit is de reden dat wij sinds 1 april 2018 zijn verhuisd naar een mooie locatie in Amsterdam Noord (NDSM-terrein).

Vertrouwen, kwaliteit en een uitstekende service voor een betaalbare prijs staan bij ons hoog in het vaandel. Ons team bestaat uit enthousiaste specialisten met ruime ervaring. Geen merk of model is ons vreemd.

High Speed, meer dan alleen tuning

Echter, wij bieden onze klant graag meer dan alleen tuning! High Speed biedt u alles wat u wenst voor uw auto. In onze werkplaats kunt u terecht voor een APK, reparatie en onderhoud. Tevens bent u bij ons aan het juiste adres voor professionele airco- en bandenservice. Daarnaast doen wij alles op het gebied van spuitwerk. Onze specialisten kunnen de schade aan uw auto vakkundig herstellen. Bovendien bent u voor een Hand Carwash bij ons aan het juiste adres. Uw auto wordt met liefde én de hand gewassen.

Occasions & shop

Voor de aanschaf van de juiste auto bent u bij ons ook op het juiste adres. Wij bieden een ruim assortiment aan occasions. Heeft u andere wensen, dan gaan wij graag voor u op zoek naar het perfecte exemplaar. Import- en export is ook een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening.

In ons prachtige pand in Amsterdam Noord bevindt zich apart van de werkplaats een riante-shop. Hier ontdekt u de meest geavanceerde producten en nieuwste snufjes op autogebied.  Bestelt u liever online? Voelt u zich meer dan welkom in onze webshop!

Onze specialisten adviseren en helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor uw auto en zorgen voor de perfecte uitvoering. Of het nu gaat om onderhoud, tuning en styling of het compleet laten herstellen van uw auto, wij staan altijd voor u klaar!

High Speed Tuning; alles voor uw auto! Uw specialist in Amsterdam en omstreken!