Ramen tinten

Uw ramen laten blinderen? Wij tinten de ruiten voor auto’s van alle merken. Wij werken met hoogwaardige tint-folies van het kwaliteitsmerk Johnson Window Films. Dit is een topmerk afkomstig uit de Verenigde Staten. Er bestaat geen ander merk met deze uitstekende kwaliteit! Dit product zorgt er niet alleen voor dat het mooi uitziet, maar ook zeer sterk is.
Samen met u kiezen wij de juiste tint bij uw auto, waarna onze specialist de folie op de juiste wijze aan de binnenkant van uw ruiten aanbrengt. Voor het blinderen van uw autoruiten hanteren wij de wettelijke richtlijnen. Hiervoor geldt dat de voorruit en de ruiten in de voorportieren minimaal 70% lichtdoorlatend dienen te zijn. Voor de overige ruiten is de keuze vrij.

Bij ons zijn diverse tinten raamfolie verkrijgbaar. Alles is mogelijk naargelang uw wensen: van licht getint tot het blinderen van de achterramen. Door uw ruiten te tinten met de juiste folie wordt er een strakke look voor uw auto gecreëerd.

Naast de kwaliteit van folie is ook vakmanschap belangrijk voor het vlekkeloos monteren. Onze specialisten zorgen ervoor dat er geen luchtbelletjes of stofdeeltjes in de tint zullen zitten.

Zodra wij de ramen getint hebben, ontvangt u van ons een garantiecertificaat op blinderen van autoruiten, waarop de waarde van de lichtdoorlating staat aangegeven.

Voordelen van ramen tinten

  • Bescherming tegen uv-straling en de zon
  • Strak en chique
  • Koelere auto
  • Inbraakwerend
  • Privacy

Prijzen Ramen tinten

De prijs van het ramen tinten is afhankelijk van uw type auto. Om u een prijsindicatie te geven vindt u hieronder een overzicht van de richtprijzen per categorie auto gebaseerd op de achterste ramen. Bij ons valt dit ook te combineren door ook uw voorruit en/of de ruiten in de voorportieren te laten tinten. Als u een exacte prijsopgave wilt hebben verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen.

Hatchback

Sedan

Station Wagon

Alle genoemde prijzen zijn in euro’s excl. BTW.