High Speed Carwash Amsterdam

Op afspraak is mogelijk

U kunt bij ons ook een afspraak maken, dat kan via de mail, telefonisch of via ons contactformulier.

Haal- en brengservice is mogelijk

We vragen een kleine onkostenvergoeding.

Avond / zaterdag Carwash

Om het u nog gemakkelijker te maken is het ook mogelijk om uw auto te laten wassen in de avonduren, dit hanteren wij tot 19:00uur. Wij verzoeken u hiervoor een afspraak in te plannen.

Hand Carwash Amsterdam (Clean GREEN!)

Wilt u uw auto met liefde én de hand laten wassen?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Alvorens uw auto gewassen wordt, zullen wij met shampoo het vuil van uw auto afspuiten om op deze manier krassen te voorkomen. Uw auto zal met de hand worden gewassen en de velgen zullen met een borstel worden gereinigd. Ook zullen uw wielkasten worden afgespoten. Optioneel kan de bodem ook gereinigd worden, evenals de motorruimte.

Wij kunnen ook uw (mat)gewrapte auto professioneel handmatig reinigen.

Uw auto zal een schuimbad ontvangen en zal worden gewassen en geborsteld met behulp van milieuvriendelijke shampoo. De Polish Wax die wij gebruiken zorgt ervoor dat de lak van uw auto voorzien wordt van een beschermlaag.

Wij wassen met een heetwater hogedrukreiniger van ongekende kracht die voorzien is van een ecologische elektronische temperatuurregeling. Deze staat garant voor een constante en stabiele temperatuur en draagt zo bij aan een sneller, beter en efficiënt reinigingsresultaat van uw auto. Bovendien is het milieuvriendelijk: zo laag mogelijke uitstoot en een zo hoog mogelijk rendement!

Na afloop zal uw auto met de hand worden gedroogd. Hierna voorzien wij uw auto van een finishing touch, perfecte glans waardoor uw auto nog meer zal gaan glimmen. Dit gehele proces zal ongeveer 20 a 30 minuten in beslag nemen.

Binnenreiniging Auto Amsterdam

Wilt u het interieur van uw auto laten reinigen?

Ons team staat klaar voor u! U brengt uw auto en wij gaan voor u aan de slag! U ontvangt van ons een bak waar u al uw waardevolle spullen in kwijt kan. Zodra de auto leeg is kunnen wij namelijk aan de slag om op deze manier een optimaal resultaat te leveren. Daarnaast beschermen wij op deze manier uw spullen zodat er op deze manier niets met uw bezittingen kan gebeuren.

Het interieur van uw auto wordt zorgvuldig schoongemaakt. De automatten, het dashboard en de binnenkant van de ramen worden gereinigd. Daarnaast worden ook de deurdorpels en deurlijsten gereinigd. Het interieur inclusief de kofferbak worden gestofzuigd.

Zodra uw auto schoon is verspreiden wij een aangename, frisse geur in uw auto. Er is keuze uit vier verschillende autoparfums: Beach, Lavender, Leather, Spring en Blue Ocean. Ook dit proces neemt ongeveer 15 a 20 minuten in beslag.

Banden Shine Auto Amsterdam

Wilt u uw autobanden een nieuwe uitstraling geven?

Het zwart maken van uw banden zal ervoor zorgen dat uw banden zullen gaan glimmen, waardoor deze als nieuw eruit komen te zien. Bovendien heeft dit ook een beschermend effect op de banden omdat een beschermend laagje aangebracht wordt op de banden.

Combideal

Wilt u onze programma’s met elkaar combineren?

Dan ontvangt u van ons een korting! Vraag naar de verschillende mogelijkheden!

De Hand Carwash en binnenreiniging vinden overdekt plaats. De overdekte High Speed Carwash inclusief binnenreiniging is gevestigd aan de Plotterstraat 10 te Amsterdam.

Speciaal voor onze klanten hebben wij een mooie wachtruimte ingericht die voorzien is van een televisiescherm. Daarnaast is er ook een pooltafel voor de liefhebbers. Ook kunt u gratis een kop koffie of thee pakken.

Ons hele pand is voorzien van gratis WiFi. Daarnaast kunt u een kijkje nemen in onze shop of showroom. Kortom u zult u niet vervelen! Terwijl u ontspant in de wachtruimte maakt het team van High Speed Carwash uw auto zowel van binnen als buiten schoon.

Vakkundige behandelingen

Deze behandelingen zorgen ervoor dat de verkoopwaarde van uw auto aanzienlijk verhoogd wordt!

Behandelingen Interieur

Binnenreiniging Deluxe:
Extra tijd en aandacht voor het binnenreinigen van de auto (circa 30 a 35 minuten)

€35,00

Leerbehandeling stoelen:
2 stoelen + achterbank. Uw lederen bekleding wordt voorzien van een waxbehandeling. Het leer wordt gereinigd, verfrist en gevoed. Hierdoor blijft de conditie van het leer goed en voorkomt het kleur verlies. Het is raadzaam deze behandeling met regelmaat te herhalen (afhankelijk van het gebruik en de leersoort)

€64,50 

Stoel reinigen:
Vlekken in uw autobekleding verwijderen. Stoel reinigen met een borstel, waterstofzuiger en tornador

vanaf €18,50

Stoelen reinigen:
2 stoelen + achterbank intensief en grondig machinaal reinigen

€70,50

Interieurreiniging showroom klaar:
Is uw auto toe aan een intensieve reiniging? De binnenkant van uw auto wordt in showroomstaat afgeleverd met deze premium behandeling. Stoelen reinigen, hemel, vloer, matten, ramen en dashboard grondig en zorgvuldig reinigen

€150,00

Ozon luchtreiniger:
Verwijdert rooklucht en andere onaangename geurtjes die ingetrokken zijn in uw auto. Ook de bekende hondenlucht verdwijnt met deze behandeling.

vanaf €49,50

Behandelingen Exterieur

Velgen intensief reinigen (indien nodig):
Speciale behandeling voor 4 velgen

€15,00

Poetsen:
Hardnekkige vlekken, vliegjes, vogelpoep etc. verwijderen

vanaf €15,00

WaxOyl behandeling:

 

De laklaag van uw auto krijgt met Waxoyl 100+ een hoogglanzend en moeilijk doordringbaar pantser.

Hierdoor is de lak beter bestand tegen allerlei schadelijke invloeden van buitenaf, zoals bijvoorbeeld UV-straling, zure regen, modder, strooizout en luchtverontreiniging.

Dankzij een grondige behandeling met Waxoyl 100+ ontstaat een lakverzegeling die garandeert dat het exterieur van uw auto zijn diepe glans behoudt.

Enkele belangrijke voordelen van Waxoyl 100+

Uw lak behoudt gegarandeerd gedurende 3 jaar zijn diepe glans.
Uw lak behoudt zijn kleur dankzij het krachtige UV-filter.
U bespaart tijd en geld op het reinigen van uw exterieur.
Uw auto blijft langer jong, waardoor een hogere (inruil-of verkoop-) waarde wordt behouden

vanaf € 296,00

 

Auto polijsten (geheel):
Lichte krassen verwijderen en de autolak herstellen

vanaf €150,00

Clean GREEN!

Onze hogedrukreiniger is voorzien van duurzaam materiaal zoals RVS en rotatie gegoten polyethyleen. Verder is de hogedrukreiniger uitgerust met een vooruitstrevende Dual Power Heating System, een unieke combinatie van de GreenBoiler en een elektrisch voorverwarmingssysteem.

De GreenBoiler is het groene en kloppende hart van de heetwater hogedrukreiniger. Deze innovatieve en high tech component is ontwikkeld met het oog op de toekomst. Het milieu, maatschappelijk verantwoord ondernemen en groen denken komen allemaal samen in deze GreenBoiler hoog technologisch verwarmingssysteem.

  • Ecologisch
  • Milieubewuster
  • Efficiënte warmtewisselaar
  • Lage CO2-uitstoot

Heeft u vragen?

Neem contact op met onze specialist!