Services

High Speed Tuning Amsterdam APK

APK Amsterdam

Bij ons kunt u de APK combineren met een grote onderhoudsbeurt. Met deze combinatie zijn de kosten voor uw APK namelijk geheel gratis! Dit scheelt u niet alleen in de kosten, maar zal u ook tijd besparen.

Reparatie

Ook bij autopech of schade is High Speed Tuning Amsterdam uw reparatiespecialist. Wij hebben ervaring met alle soorten merken. Indien er sprake is van reparatie, ontvangt u van ons vooraf een duidelijk overzicht van alle kosten.

Onderhoud

Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt? Bij ons kiest u direct de onderhoudsbeurt die bij u past. U kunt hiervoor online of telefonisch een afspraak maken en ontvangt van ons een bevestiging van de afspraak.

Bandenservice Amsterdam

Bent u op zoek naar een professioneel bandenservicestation? Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en monteren van banden. Na een bezoekje aan ons is het trillen en hobbelen van uw auto verleden tijd!

Schadeherstel

Wij doen alles op het gebied van spuitwerk. Onze specialisten kunnen de schade aan uw auto vakkundig herstellen. De mogelijkheden zijn eindeloos naargelang uw wensen. Van het herstellen van de bumper tot het compleet laten overspuiten van uw auto in een andere kleur.

Airco service

Een goedwerkende airco in de auto vergroot uw rijplezier en comfort. De werkplaats van High Speed Tuning beschikt over speciale apparatuur om uw airconditioningsysteem te reinigen en bij te vullen.

Inbouw

Onze professionals zijn gespecialiseerd in de inbouw van de meest uiteenlopende elektronica. In onze shop treft u de nieuwste snufjes aan op elk gebied. Denkt u hierbij aan bijvoorbeeld multimedia en alarmsystemen.

Uitlaatsystemen

Op vrijwel alle soorten auto’s kunnen wij een compleet uitlaatsysteem bouwen. Met een goed uitlaatsysteem valt er extra vermogen en meer geluid te winnen. Een sport uitlaatsysteem zorgt ook voor een snellere afvoer van hete gassen waardoor de motor beter zal presteren.

Velgen

Voor al uw velgen kunt u bij ons terecht. Wij helpen u graag bij het vinden van de door uw gewenste set. Daarnaast is het ook mogelijk om uw huidige velgen in een andere kleur te laten spuiten of poedercoaten.

Carwrapping

Uw auto wordt uniek met een carwrapping. U kunt uw auto onder andere voorzien van een matte folie, hoogglans, satijn, metallic en zelfs carbon folie. Bij ons valt dit ook te combineren.

Ramen tinten

Samen met u kiezen wij de juiste tint bij uw auto, waarna onze specialist de folie op de juiste wijze aan de binnenkant van uw ruiten aanbrengt. Voor het blinderen van uw autoruiten hanteren wij de wettelijke richtlijnen.

Chiptuning Amsterdam

Wilt u uw auto van meer vermogen voorzien? Wij bieden chiptuning voor vrijwel alle soorten auto’s met turbo’s aan. Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit software en materialen.