Carwrapping

Wij hebben ons eigen professionals op het gebied van car wrapping, dé snelle en voordelige manier om uw auto van een nieuwe kleur te voorzien. Het carwrappen is omkeerbaar; wilt u later terug naar de originele kleur, is de wrap verwijderbaar. Wist u dat carwrapping de originele autolak zelfs beschermt tegen zon en slijtage? Voor het aanbrengen van uw eigen stijl biedt car wrapping oneindige mogelijkheden. Zo kunt u de auto personaliseren door bijvoorbeeld het wrappen van uitsluitend zijspiegels, de grille of alleen het dak.
Uw auto wordt uniek met een carwrapping. U kunt uw auto onder andere voorzien van een matte folie, hoogglans, satijn, metallic en zelfs carbon. Bij ons valt dit ook te combineren. Bij ons zijn alle kleuren van de regenboog als wrap folie verkrijgbaar.

Bij carwrapping maken wij uitsluitend gebruik van hoogwaardige carwrap folie’s van de merken 3M en Avery Dennison. Onze specialisten adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden.

Ook voor belettering en het professioneel aanbrengen van een bedrijfslogo op uw auto bent u bij ons van harte welkom. Onze beletteringsspecialist neemt het ontwerp met u door, alvorens uw auto om te toveren naar uw wens.

Prijzen Carwrapping

De prijs van het carwrappen is afhankelijk van de folie keuze en uw type auto. Om u een prijsindicatie te geven vindt u hieronder een overzicht van de richtprijzen per categorie auto. Prijzen kunnen per folie kleur en type anders zijn. Als u een exacte prijsopgave wilt hebben verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen.

Full body Carwrap Coupe

 

Full body Carwrap Sedan

 

Full body Carwrap SUV

 

Full body Carwrap bolide

 
Alle genoemde prijzen zijn in euro’s excl. BTW.